Als Cupido aan het werk voor mijn #12werken!

Ik kies er dit jaar opnieuw voor om tussen de Genkenaren te zijn voor mijn 12 werken. In januari deed ik een 70-tal bezoeken aan buurt- en straatfeesten. Deze maand heb ik de bijzondere taak op me genomen om drie koppels in de echt te verbinden.

Het is een genoegen om te getuigen van de liefde die bloeit in onze stad. Als burgemeester voel ik me vereerd om een rol te spelen in het verwezenlijken van de dromen van deze koppels. De huwelijksplechtigheden vonden plaats in onze trouwzaal, gelegen in de Limburghal. Februari, de maand van de liefde, kon ik werkelijk niet beter afsluiten! De trouwerijen waren niet alleen een viering van individuele liefdesverhalen, maar ook een samenkomst van de gemeenschap om deze bijzondere momenten te delen. Het was hartverwarmend om te zien hoe Genkenaren elkaar steunden en deelden in de vreugde van deze liefdevolle verbintenissen.

Als burgemeester van Genk koester ik het voorrecht om deel uit te maken van deze warme en bijzondere momenten in het leven van onze inwoners. Het verbinden van koppels en het faciliteren van hun reis naar een gedeelde toekomst is een taak die ik met trots en enthousiasme vervul. Ik kijk uit naar vele andere vieringen in onze stad. Genk is ook dé plek waar liefde gevierd wordt en waar ik als burgemeester met plezier mijn steentje bijdraag aan gelukkige hoofdstukken. Laten we samen proosten op de liefde die bloeit in onze stad en op nog vele prachtige huwelijken die de komende maanden en jaren zullen plaatsvinden. Genk, de stad waar liefde leeft en waar Cupido altijd welkom is!

Voor de aankomende maanden sta ik uit voor uitdagingen.
Heb jij een voorstel voor me om me tussen de Genkenaren te zetten om te werken voor Genk en haar inwoners?
Laat het me dan zeker weten via mijn socialmedia-kanalen of mail naar: burgemeester@genk.be