70 nieuwjaarsrecepties en straatfeesten, het jaar werd goed ingezet!

Ik heb deze maand mijn uiterste best gedaan om alle straatfeesten en nieuwjaarsrecepties van de Genkenaren te bezoeken.

Straatfeesten brengen buren samen waardoor de sociale cohesie wordt versterkt. Het gezegde ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ is niet voor niets ontstaan!
Hierop aanwezig zijn is altijd genieten van de samenhorigheid in buurten en wijken en levert me altijd goede gesprekken op en maakt dat ik weet wat er leeft in een buurt en geeft de bewoners een kans om vragen te stellen. Ik sta als burgemeester graag tussen de mensen want ik hecht belang aan de tevredenheid van de inwoners en het biedt me de gelegenheid om direct te communiceren over lopende projecten en initiatieven.

 

Ik kies er dit jaar dan ook weer voor om tussen de Genkenaren te werken voor mijn 12 werken.

Januari zit erop met een 70-aantal bezoeken aan buurt- en straatfeesten. Voor de aankomende maanden sta ik uit voor uitdagingen.
Heb jij een voorstel voor me om me tussen de Genkenaren te zetten om te werken voor Genk en haar inwoners?
Laat het me dan zeker weten via mijn socialmedia-kanalen of mail naar: burgemeester@genk.be